Project 1
Shop & Fly Eindhoven Airport
Project 2
M&S Mode Nederland
Project 3
Vodafone
Project 4
Lenny Laurence Veldhoven
Project 5
Overige projecten gerealiseerd door ProfSigns
Project 6
Witte Toren te Naarden binnenkort “Wexler Toren”
 
Witte Toren te Naarden binnenkort “Wexler Toren”

In opdracht van Wexler Europe BV, een telecomspecialist uit Naarden kreeg ProfSigns de ambitieuze uitdaging om een lichtreclame-installatie te ontwerpen die naast een hoge communicatieve waarde tevens een creatieve eye-catcher diende te zijn voor de directe omgeving en ver daarbuiten.

Wexler, die middels haar partnership in de TE-group tesamen met 5 organisaties een ijzersterke combinatie vormt op het gebied van high tech innovaties is niet alleen importeur en distributeur, maar ook productontwikkelaar, fabrikant en producent. Zij hebben het hele traject - van productconcept tot aanlevering - in eigen hand.

Met gepaste trots melden wij graag dat we erin geslaagd zijn voor onze cliënt een plan te ontwerpen dat aan ieders verwachting voldoet. In het ontwerp is het nieuwe “Wexler” woord-/beeldmerk in een driedimensionale neonlichtreclame op 75 cm afstand van de toren ingeprojecteerd, gecompleteerd met een full colour billboard van 10.000 x 6000 mm. Bij schemer en avond door middel van spots aangestraald. Beide productvormen in een radius gevormd conform de radius van de toren en op enige afstand van de torenwand gemonteerd waardoor meer volume wordt verkregen en een nadrukkelijker beeld ontstaat wat natuurlijk de attentiewaarde en leesbaarheid duidelijk ten goede komt. Om de top van de toren extra te accentueren is een wit brandende neoncontour gepland langs de rand van de toren, over de gehele omtrek.

Voor het adverteren op de toren bestaat veel belangstelling. Op dit moment is men in onderhandeling met Noordzee FM, die naar alle waarschijnlijkheid als eerste zal prijken op de enorme blikvanger. Medio juni zal het project op locatie worden gerealiseerd, waarna we zeer zeker het eindresultaat wederom op deze website zullen tonen.